Personvernerklæring

Vi i 02393 RingTaxi tar ditt personvern på alvor. Vi er behandlingsansvarlig og har ansvaret for at opplysningene som vi har om deg brukes i tråd med personvernlovgivningen. 

I denne personvernerklæringen gir vi deg informasjon om hvordan vi bruker og beskytter dine personopplysninger og hvilke rettigheter du har. Personopplysninger er alle opplysninger som kan knyttes til deg som enkeltperson.

Hvilke opplysninger vi har om deg

Opplysninger som gis av deg når du bruker vår tjeneste

Kontaktinformasjon, dvs. ditt telefonnummer.

Opplysninger som samles inn om deg ved at du bruker vår tjeneste

Bruksinformasjon, dvs. tid for bruk av tjenesten, din forespørsel og resultatet av forespørselen.

Lokasjonsinformasjon, dvs. informasjon om hvor du befinner deg. 

Hvordan bruker vi opplysningene

Her er formålene vi bruker dine opplysninger til:

Kontaktinformasjon. Vi bruker ditt telefonnummer for å fakturere for tjenesten og for å kunne imøtekomme eventuelle henvendelser fra deg knyttet til bruk av tjenesten. 

Bruksinformasjon. Vi lagrer informasjon om at du har brukt vår tjeneste i form av dato og klokkeslett, hvor i landet du befant deg da du ringte oss (lokasjonsinfo), og hvilket taxiselskap vi satt deg over til. 

Lokasjonsinformasjon. Når du bruker vår tjeneste, benytter vi oss av nettverksbasert posisjonering ved hjelp av basestasjoner for å finne ut av hvor i landet du befinner deg. Informasjonen oversettes til kommune, postnummer og koordinater og på denne måten kan vi sette deg over til en taxisentral i nærheten av deg. 

Analysearbeid. Til analysearbeid brukes verktøyet Google Analytics. All innsamling av informasjon er anonym og kan ikke spores tilbake til deg som kunde.

Hvem deler vi opplysningene med

Vi deler opplysningene med våre leverandører i den utstrekning det er nødvendig for å yte tjenesten til deg. 

Ved at du bruker vår tjeneste, sjekkes det med Opplysningen 1881 AS om du er abonnent av tjenesten 1881 Mobilsøk med formål om å kunne gi deg tjenesten kostnadsfritt. Resultatet av denne sjekken blir ikke lagret. 

Vi sender ikke opplysninger ut av EU/EØS. 

Hvor lenge lagrer vi opplysningene

Vi lagrer opplysningene kun så lenge det er nødvendig. Dette innebærer at vi hver natt sletter alle data som er eldre enn tolv måneder. Etter fire måneder slettes ditt telefonnummer og allerede etter 48 timer slettes koordinatene der du befant deg når du ringte vår tjeneste.

Bruk av informasjonskapsler (cookies) og andre måleverktøy

Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre det lettere å bruke våre websider og de kan brukes for å personalisere visse deler av innholdet. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som sendes fra vår webserver og lagres av din nettleser. Informasjonen som lagres kan være opplysninger om hvordan våre brukere har surfet på og anvendt våre nettsider, og om hvilken nettleser de har brukt.

Vi anvender statistikk om brukere og trafikk/trafikkleverandører i aggregert form. Statistikken inneholder aldri noen form for personlig informasjon, alt er anonymt. IP-adresser lagres ikke i vår database der vi lagrer atferd på nettstedet, derfor kan informasjon om deg som bruker aldri kobles sammen med din identitet. Din IP-adresse lagres av sikkerhetsmessige årsaker bare i de tilfeller du selv aktivt registrerer deg på nettstedet.

Slik forhindrer du at informasjonskapsler lagres

Du kan slette informasjonskapsler fra din harddisk når som helst, men dette gjør at dine personlige innstillinger forsvinner. Du kan også endre innstillingene i din nettleser slik at den ikke tillater at informasjonskapsler lagres på din harddisk. Dette gir imidlertid dårligere funksjonalitet på visse websider, kan forhindre tilgang til medlemssider og gjøre at deler av innhold og enkelte funksjoner ikke blir tilgjengelige.

Hvis du ikke ønsker å bli sporet av Google Analytics kan dette deaktiveres på adressen: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Mer informasjon om hvordan du kan unngå informasjonskapsler kan du lese på: www.allaboutcookies.org

Dine personvernrettigheter

Du har en rekke personvernrettigheter. Disse kan du benytte deg av ved å ta kontakt med oss. Dine rettigheter omfatter:

Informasjon. Ytterligere informasjon om hvordan vi behandler opplysninger om deg.

Innsyn. Kopi av opplysninger vi har om deg.

Sletting. Be om sletting av opplysninger som vi ikke lenger har grunnlag for å oppbevare.

Begrensning. Be om at vi begrenser bruken av dine opplysninger.

Dataportabilitet. Be om at dine opplysninger overføres til deg eller til en annen virksomhet i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format.

Innsigelse. Be om å motsette deg eventuell bruk av dine opplysninger for direkte markedsføring, inkludert profilering. 

Vær oppmerksom på at disse rettighetene er gjenstand for begrensninger som følger av lov. Vi vil besvare din henvendelse så snart som mulig, og typisk senest innen én måned. 

Hvis du mener at vi behandler personopplysninger urettmessig, har du rett til å klage til Datatilsynet. Vi håper at du først tar kontakt med oss, slik at vi kan vurdere dine innsigelser og oppklare eventuelle misforståelser.

Endringer i personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på nettsiden.

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål, kommentarer eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter. Du kan bruke følgende kontaktinformasjon: 

Kundeservice: post@ring-taxi.no
Telefonnummer: 22 55 10 20
Postadresse: Postboks 382 Sentrum, 0102 OSLO
Adresse: Rolf Wickstrøms vei 15, 0484 Oslo
Org.nr: 987 575 387

Til hovedsiden